åter till webbsidan

ZIWAMAT Eng. KB, Höjdvägen 8, SE-645 97 Stallarholmen/Sweden


Sedan över 50 år är KEMPER-KONTAKT Gert Kemper GmbH ett företag med tillverkning av slip- och polerprodukter för olika ytbehandling.

Produktion och leverans av KEMPER-KONTAKT verktyg innehåller ytor med olika material. Expanderverktyg, hjul klaff, hjul flik, satinerverktyg, filé svetsa kvarn, KEMPER ursprungliga Star ®, slipfvlies - verktyg finns i olika storlekar och former. Dessutom finns stationära och hand-slip-och polermaskiner, poleringsmedel såsom filzpolerverktyg, marmorslipkroppar, slippastor, bandslip kontaktskivor och speciella verktyg för många tillämpningar.


Producent och förädlaren av aluminium profiler är de som efter fråga arbetverktyg som tillverkas av KEMPER-KONTAKT. Dessa ger en optimal, snabb och prisvärt resulltat. Allt detta kommer från KEMPER-KONTAKT Gert Kemper GmbH, Wuppertal/Tyskland.

Hårdhet och form av arbetsverktyg är beroende av slipytan och resulltas kravet. KEMPER - KONTAKT har allt som krävs för erhåller den bästa och noggrann ytan. Derras slipstjärna är ett fantastisk arbetsverktyg med mångar möjligtheterna.


Obs!
Erbjudandet på KEMPER,s hemsida ger en översikt över derras produktsortiment. För mer information eller för att se alla produkter, var vänligen och begär våra tryckta broschyrer, eller prata med oss.

Observera!
Leverans ske bara till återförsäljare och till derras kommersiella slutanvändare.

Dessa kataloger finns på tyska och engelska tillgängliga online på KEMPER,s hemsidan:

Var så goda och klick på landsflagga.

eller


Kontakt hjul
Expansionskroppar
Flap Wheels
Original Star ® slip-KEMPER
Slipbold LSB
Satineringsverktyg / Satineringsborstar

Saticlean
Diverse
Grinding System SM 1000
Starmax ®


Garantin på KEMPER - KONTAKT produkter kan endast lämnas för den genomgående höga kvaliteten på dessa. Men viktigt är det att man använder dessa på rätt sätt. Genom en falsk eller oseriös användning kan produkterna återkommer ett negativ resultat som vi inte bär ansvar för.

Om Du vill maila till oss så skriv till följande mailadress G.May@ziwamat.se * G.May@ziwamat.se * G.May@ziwamat.se där du kan önska (pris, leveranstid, offert etc) eller fråga efter prospekt information , men du kan kontakta gärna Gerhard May direkt på telefon 0152 - 40 910 eller bäst att faxa på 0152 - 43 10


åter till index sidan eller till början av sida

Uppdaterades: 2010-01-08 /ZIWAMAT